Biljetter

6/5 Stockholm

Stockholmsmässan, Älvsjö

15/5 Lund

Scandic Star

25/5 Göteborg

 Arken Hotel & Art Garden Spa

Tider

Stockholm

08.15 Kaffe och regestrering
09.00 Start
11.45 Lunch
14.15 Slut på MKD och alla är välkomna till M-Mötesplatsen

Lund och Göteborg

08.15 Kaffe och registrering
09.00 Start
12.00 Lunch
15.00 Slut

Värdanläggningar

Utan våra fantastiska värdanläggningar vore Möteskulturdagen lite tristare

25 maj i Göteborg

Arken Hotel i Göteborg erbjuder 28 olika konferenslokaler i en rogivande miljö som passar allt från mindre möten till stora konferenser och mässor.

15 maj i Lund

Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 450 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i vår bankett. Inget event är för stort eller för litet, våra lokaler passar alla tänkbara sällskap och behov.

6 maj i Stockholm

M-Mötesplatsen på Stockholmsmässan 6-7 maj, är en inspirerande och kunskapsbaserad mötesmässa på för alla som leder, bokar eller upphandlar möten.

Arrangör

Effektiva möten och en sund digital arbetsmiljö
gr8 meetings utbildar,guidar och inspirerar till bättre möten i organisationer och mellan människor

Partners

Tack till våra Partner & Samarbetspartners som gör detta möjligt- Ni är grymma!

Trippus är ett komplett verktyg för att hantera event, konferenser, möten och kurser. Genom smidig administration får du full kontroll och skapar engagemang – före, under och efter dina tillställningar. Från snyggt utformad inbjudan, anmälan och eventhemsida till mobil på plats-information och interaktion. Professionellt mot dina gäster och enkelt för dig.

Ricoh fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att effektivisera och transformera arbetssätt och arbetsmetoder in till den digitala miljön. Peter har lång erfarenhet att hjälpa företag i förändringsprocessen i den digitala transformationen , där kollaborativa funktioner står i fokus. Ricoh har t.ex. tillsammans med IBM utvecklat världens först kognitiva Whiteboard.

Meetio strävar mot att få världens arbetsplatser lika smarta som människorna som jobbar där. De har hjälpt tusentals företag över hela världen att förändra synen på arbetsplatsen och möjliggöra för interaktion och samarbete i gränsytan mellan det digitala och fysiska rummet.
Värdskapet Sverige hjälper verksamheter och ledare, att skapa en inkluderande och välkomnande kultur som ger energi. Vår huvudtjänst, skräddarsydda program i värdskap, stärker ledare och medarbetares förmåga att realisera en kultur som skapar värde, för medarbetare, kunder och ägare. Våra leveranser är inspirerande, annorlunda och energigivande.

Samarbetspartners

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Kontakt

Micke Darmell, gr8 meetings, micke.darmell@gr8meetings.se , 070-642 54 00

Kontaktperson vid förändring eller problem med din bokning
Mikael Bengtsson, Informus,
mikael@informus.se