Biljetter

30/11 Stockholm

Skogshem & Wijk Lidingö, Stockholm

Tider

Du som är med Digitalt:

09.00 Start
12.00 Lunch
15.00 Slut

Värdanläggningar

Utan våra fantastiska värdanläggningar vore Möteskulturdagen lite tristare

Inställt pga Covid-19

Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 450 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i vår bankett. Inget event är för stort eller för litet, våra lokaler
passar alla tänkbara sällskap och behov.

Åtgärder i samband med Covid-19

30 november på Lidingö, Stockholm

OBSERVERA: Endast online. Skogshem & Wijk – en plats skapad för möten. Med över 50 rymliga mötesrum, 5 restauranger, 290 bäddar och 200.000m2 sjötomt kan vi ta emot såväl stora som små sällskap på ett ansvarsfullt sätt.

Gästerna kan dessutom njuta av alla våra mervärden som varm utomhuspool, bastu, 4 gym, spelrum med flipper, pingis, biljard mm. Välkomna till oss på Lidingö – endast 17 minuter från Stureplan.

Åtgärder i samband med Covid-19

Inställt pga Covid-19

Arken Hotel i Göteborg erbjuder 28 olika konferenslokaler i en rogivande miljö som passar allt från mindre möten till stora konferenser och mässor.

Åtgärder i samband med Covid-19

Arrangör

Effektiva möten och en sund digital arbetsmiljö
gr8 meetings utbildar,guidar och inspirerar till bättre möten i organisationer och mellan människor

Partners

Tack till våra Partner & Samarbetspartners som gör detta möjligt- Ni är grymma!

Trippus är ett komplett verktyg för att hantera event, konferenser, möten och kurser. Genom smidig administration får du full kontroll och skapar engagemang – före, under och efter dina tillställningar. Från snyggt utformad inbjudan, anmälan och eventhemsida till mobil på plats-information och interaktion. Professionellt mot dina gäster och enkelt för dig.

Ricoh fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att effektivisera och transformera arbetssätt och arbetsmetoder in till den digitala miljön. Peter har lång erfarenhet att hjälpa företag i förändringsprocessen i den digitala transformationen , där kollaborativa funktioner står i fokus. Ricoh har t.ex. tillsammans med IBM utvecklat världens först kognitiva Whiteboard.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Howspace är en digital plattform som möjliggör faciliterade, kollaborativa arbetsätt för alla initiativ inom en organisation som syftar till att skapa lärande och utveckling.
Värdskapet Sverige hjälper verksamheter och ledare, att skapa en inkluderande och välkomnande kultur som ger energi. Vår huvudtjänst, skräddarsydda program i värdskap, stärker ledare och medarbetares förmåga att realisera en kultur som skapar värde, för medarbetare, kunder och ägare. Våra leveranser är inspirerande, annorlunda och energigivande.

Dipix Film & TV AB är ett mycket kreativt, innovativt videoproduktions-företag. Vi är specialiserade på företagsfilm samt livestream på internet och nya plattformar.
Vi övervakar och hanterar hela produktionsprocessen från idé till leverans av färdig produktion.
Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er att nå ut.

Samarbetspartners

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Kontakt

Micke Darmell, gr8 meetings, micke.darmell@gr8meetings.se , 070-642 54 00

Kontaktperson vid förändring eller problem med din bokning
Mikael Bengtsson, Informus,
mikael@informus.se