Biljetter

2 juni, Twenty Studios (Digitalt)

Tider

12.30 Start för Möteskulturdagen för 14:e året.

12.40 Twenty Studios, Håkan Stigh. Möjligheter med digital studiodesign – profilera ditt varumärke

13.00 Ricoh, Peter Källgren. Ett smartare sätt att samarbeta i en hybridmiljö.

13.35 Interaktiva Möten, Tommy Brotte. Så fångar du och behåller deltagarnas engagemang under digitala möten.

14.05 Howspace, Demet Ergun och Hans Östberg. Digitala lösningar för det digitala mötet.

14.35 Skillspartner, Lena Lid Falkman. Jobba tillsammans isär. Framtidens kontor-Kontorets framtid

15.15 gr8 meetings, Helene Arvidsson. Därför blir våra möten viktigare efter pandemin.

15.35 Tankefabriken, Johnny Sundin. Kreativa och involverande digitala möten.

16.15 Slut

Programboken

Klicka på programboken och låt dig inspireras. Här kan du som besökare se alla programpunkter som kommer äga rum under Möteskulturdagen. Här kan du även läsa mer om alla medverkande. Detta gör att du kan välja och planera in det du finner intressant att uppleva. Ses med fördel på dator.

Värdplats

Twenty Studios

Vi skräddarsyr din digitala scen för paneldebatter, intervjuer, event, seminarium, produktlanseringar och mycket mera. Vår studioavdelning är plattformen för din företagskommunikation
Vi har försett studioavdelningen med bästa möjliga uppbackning i form av loger, green-room, kök och mötesrum. Allt för att du som kund ska trivas och kunna förbereda dig på bästa sätt när du jobbar med oss.

Arrangör

Effektiva möten och en sund digital arbetsmiljö
gr8 meetings utbildar,guidar och inspirerar till bättre möten i organisationer och mellan människor

Partners

Tack till våra Partner & Samarbetspartners som gör detta möjligt- Ni är grymma!

Trippus är ett komplett verktyg för att hantera event, konferenser, möten och kurser. Genom smidig administration får du full kontroll och skapar engagemang – före, under och efter dina tillställningar. Från snyggt utformad inbjudan, anmälan och eventhemsida till mobil på plats-information och interaktion. Professionellt mot dina gäster och enkelt för dig.

Ricoh fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att effektivisera och transformera arbetssätt och arbetsmetoder in till den digitala miljön. Peter har lång erfarenhet att hjälpa företag i förändringsprocessen i den digitala transformationen , där kollaborativa funktioner står i fokus. Ricoh har t.ex. tillsammans med IBM utvecklat världens först kognitiva Whiteboard.

Howspace är en digital plattform som möjliggör faciliterade, kollaborativa arbetsätt för alla initiativ inom en organisation som syftar till att skapa lärande och utveckling.
Twenty Studios hjälper företag och organisationer att nå ut med sina budskap genom digitala event. Till vår hjälp har vi den mest avancerade tekniken tillgänglig idag. Vi har ett flertal virtual-studios, där vi med greenscreen-teknikens hjälp kan förflytta dig och din publik vart som helst, endast fantasin sätter gränsen. Där producerar vi förinspelade såväl som live-streamade program.

Skillspartner är precis vad vi heter – en partner som ger dig kompetent rådgivning och total service. Från idé till seminarium, föreläsning, utbildning eller konsulting. Vi hjälper er att utveckla och utbilda era chefer, medarbetare och organisationer med kunskaper, färdigheter och verktyg att möta framtidens utmaningar och investera i er själva.

Samarbetspartners

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Kontakt

Micke Darmell, gr8 meetings, micke.darmell@gr8meetings.se , 070-642 54 00